Birgitte - Linedance 

Hyggeholdet, Begynder, Let Øvet1 & Let Øvet2

Instruktør og linedancer i mere end 25 år.Undervisningen tog fart i 1996.

Har taget flere instruktørkurser hos bl.a. Niels Poulsen og Roy Verdonk, samt undervisning i danseteknik, musikforståelse og motions. Ud over Linedance, har jeg danset standard og latin hos Katrine Bonde her i Nykøbing, sammen med min mand.
Endvidere har jeg undervist og danset Coupledance, og er uddannet instruktør i Crossdance Basic, som vi også har på programmet i foreningen.


Hvorfor undervise?
Fordi jeg ikke kan lade være og fordi jeg elsker det.
Jeg vil gerne dele dette fantastiske linedanceunivers med en hel masse glade og dejlige mennesker.
Jeg forsøger altid at undervise danserne, så de rent faktisk lærer noget, samtidig med at de har det sjovt og hyggeligt.
Jeg ønsker at lære dem ”AT DANSE” linedance til musikken og lære dem at "lytte og bruge" musikken. Så får de en hel masse sjov og dejlig motion. Jeg lægger stor vægt på det sociale og forsøger altid at skabe nogle sjove og hyggelige danselektioner.Karina - Linedance

Begynder, Begynder Plus

Linedance har været en stor del af mit liv i mange år. I 2014 startede jeg som begynder her i Dance In Line, og siden da har jeg været bidt af linedance. Jeg har brugt utallige aftener hver uge på at danse her i foreningen - Jeg er uddannet både linedance og Crossdance instruktør - og har tidligere også undervist i Crossdance her i foreningen.

Hvorfor undervise?

Linedance er meget mere end bare en danseform. Det er en aktivitet, der samler mennesker og skaber et helt særligt fællesskab. For mig har det været en utrolig spændende rejse, og jeg håber virkelig at kunne inspirere andre til at tage med på denne rejse og opleve den glæde, som dansen bringer. Jeg ser frem til at danse sammen med jer.


Mette - crossdance

Crossdance Soft

Jeg elsker god musik og at danse, og derfor startede jeg til linedance i 2017. Jeg oplevede her, at foreningen, ud over dans, også bød på hygge og sammenhold, hvilket dengang kom lidt bag på mig, men som i dag betyder meget for mig.Da crossdance kom på programmet blev jeg grebet af det med det samme og tog derfor med glæde mod tilbuddet om at blive instruktør.


Hvorfor undervise?

Fordi man bliver glad af det. Fordi det er en god fornemmelse at være i et fællesskab, hvor alle giver den gas og synes, det er en god og sjov måde at dyrke sport på. Og fordi sammensætningen af dansene i crossdance kan noget, der gør godt for krop og sind.